Alegeti panouri de gard bordurate pentru imprejmuirea proprietatii dumneavoastra

Solutiile moderne si eficiente au devenit cele mai ravnite caracteristici in domeniul constructiilor si nu numai. Acest lucru se datoreaza faptului ca timpul este foarte scurt iar termenele de realizare trebuie onorate la timp. Asadar, pentru imprejmuirea proprietatilor, va propunem o solutie moderna si eficienta prin intermediul instalarii unor panouri de gard bordurate. Modelele de astfel de garduri sunt apreciate de toti specialistii dar si de persoanele particulare.

Panouri de gard bordurate pentru siguranta completa a incintelor si nu numai

Rolul unor panouri de gard bordurate este acela de protectie a incintelor si de delimitare a proprietatilor. Indiferent daca este vorba despre proprietati publice sau despre cele rezidentiale trebuie sa mentionam faptul ca sunt si foarte practice. Aceste panouri de gard bordurate sunt compuse din mai multe fire de sarma sudate de altele si transpuse perpendicular. Avand in vedere ca sunt compuse din fire de sarma, materialul este destul de maleabil si astfel se creeaza un design mult mai placut iar in acelasi timp prezinta o durabilitate si o rezistenta deosebita.

Preferinta pentru un astfel de tip de garduri se datoreaza in mare parte celor 3 avantaje principale care insotesc produsul. In primul rand este vorba despre material prima din care sunt fabricate aceste panouri gard si anume otelul, care, dupa cum se stie, este unul dintre cele mai rezistente materiale dar asigura si o durabilitate exceptionala. In al doilea rand este vorba despre design-ul simplu si elegant care permite utilizarea sa intr-o arie extinsa de suprafete indiferent de destinatie. Iar in al treilea rand este vorba despre siguranta pe care o ofera. La capitolul siguranta, putem spune ca panourile de gard nu sunt usor de distrus tocmai datorita otelului care garanteaza acest lucru.

Motive pentru care merita sa alegeti panouri de gard bordurate

Aceste 3 motive in mod clar reprezinta si criteriile dupa care trebuie sa va ghidati atunci cand alegeti tipul de gard care sa imprejmuiasca o suprafata. Dar cu siguranta un astfel de gard reprezinta o alegere buna in special pentru cei care doresc sa imprejmuiasca suprafetele cu garduri care sa nu implice investitii foarte mari. Mai ales daca este vorba chiar si de ceva provizoriu atunci cu atat mai mult investitia in garduri prea costisitoare nu reprezinta chiar o alegere inspirata. Asadar, prin intermediul companiei Carasco veti putea sa faceti alegeri deosebit de inspirate intrucat specialistii de aici stau la dispozitia dumneavoastra cu informatii si consiliere profesionista.

Aceste panouri de gard bordurate se gasesc si la compania Carasco la un raport calitate – pret deosebit de avantajos, asadar va recomandam cu caldura sa apelati la aceasta firma. Inainte de a comanda, asigurati-va ca masuratorile efectuate sunt exacte si daca aveti nelamuriri cu privire la anumite aspecte atunci nu ezitati si apelati la ajutorul nostru.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru www.carasco.ro unde veti putea sa sa descoperiti toata gama de produse dar sa si beneficiati de cele mai performante si rezistente produse precum aceste panouri de gard obdurate.


CARASCO – Furnizor de sigurnata. Din 1994

Telefon: 0728 28 50 50

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *