Cat de des trebuie sa mergeti cu animalutele la cabinet veterinar Valu? Sugestii si sfaturi pentru o experienta cat mai placuta

Atunci cand ai un animal de companie, vine impreuna cu acesta si responsabilitatea pe care o porti fata de el. Indiferent daca este vorba despre o pisica sau un catel, vizita la cabinet veterinar Valu trebuie sa se realizeze inca din primele momente in care aveti animalul de companie. Vizita la un cabinet veterinar nu este optionala ci obligatorie. Sunt necesare controale periodice, vaccinuri, schimbari in starea de sanatate a animalului. Asadar, daca sunteti un stapan responsabil atunci nu veti neglija acest aspect.

Sfaturi si sugestii privind vizitele la cabinet veterinar Valu

Mai ales ca puiut este necesara vizita la cabinet veterinar Valu periodic, este o conditie obligatorie pentru a asigura o stare de sanatate foarte buna inca din primele momente ale vietii. Pentru un pui de caine vizita la medicul veterinar se face la varsta de 4 saptamani iar pentru un pui de pisica la varsta de 8 saptamani.

CABINET VETERINAR VALU

Atunci cand vine vorba despre vizita la cabinet veterinar Valu sau orice alt cabinet, experienta poate sa fie marcanta pentru animalul de companie, tocmai de aceea o sa gasiti aici personal dedicat si cu multa dragoste pentru animale, dar cel mai important rabdare. Este foarte important ca la prima vizita sa lasati animalutul de companie, doar daca este vaccinat, sa miroasa fiecare colt al cabinetului daca este necesar pentru a capata incredere. Puiutii la primilele vizite sau cei care nu sunt vaccinati, cel mai bine vor fi tinuti in brate pentru ca nu au voie sa intre in contact cu alte animale. Puteti lua cu dumneavoastra si cateva recompense pentru a i le oferi atunci cand raspunde la comenzi. Ramaneti alaturi de animalul de companie atunci cand este consultat astfel incat sa poata avea pe cineva familiar alaturi.

Prima vizita la cabinet veterinar Valu este deosebit de importanta deoarece se va realiza o examinare amanuntita si veti primi consiliere in ceea ce priveste hranirea, ingrijirea si educarea animalului de companie. Medicul veterinar il va consulta, il va vaccina daca este cazul, il va cantari, ii va face carnetul de sanatate. Astfel, animalutul de companie va fi luat in evidenta cabinetului veterinar si va avea o fisa de sanatate. Apoi, veti primi informatii cu privire la urmatoarele vaccinuri pe care trebuie sa i le faceti si se va programa urmatoarea vizita.cabinet veterinar valu

Va asteptam la cabinet veterinar Valu pentru a oferi animalutului o viata sanatoasa

Relatia dintre animal si medicul veterinar este foarte importanta. La prima vizita la cabinetul veterinar un puiut nu se sperie de medic dar teama creste o data cu varsta si experientele prin care trec ulterior. Este deosebit de important ca medicul veterinar sa stie cum sa se comporte cu animalul de companie insa, din fericire, aici la cabinet veterinar Valu fiecare dintre medicii nostri si personalul care lucreaza aici stie cat de importante sunt aceste aspecte.

Daca doriti ca fiecare vizita la cabinet veterinar Valu sa fie o experienta deosebit de placuta atunci apelati cu cea mai mare incredere la medicii nostri veterinari. Mai multe detalii dar si datele noastre de contact pentru a va programa la un consult veterinar le puteti gasi pe site-ul nostru www.cabinetveterinarvalu.ro.


CONTACT:

Pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/CabinetVeterinarValuDrRebecaNeagu/

Telefon: 0722.666.406

Adresa: Str. Dumitru Olariu, Valu lui Traian, jud. Constanta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *