Constructiile de anvergura merita cele mai calitative servicii de inchiriere schela fixa pe care o gasiti numai la Schele Metal

Siguranta pe santierele de constructii este un element care nu trebuie sa lipseasca. Tocmai de aceea este necesara experienta in utilizarea si manipularea corecta a tuturor utilajelor, materialelor si echipamentelor. De asemenea, pentru ca siguranta sa fie deplina, informatiile inscrise pe fisele tehnice ale tuturor elementelor trebuie cunoscute de fiecare muncitor in parte.

Lucrul la mare inaltime se realizeaza folosind serviciul de inchiriere schela fixa dar si alte echipamente de protectie esentiale pentru ca locul de munca sa fie unul complet sigur.

Aspecte legate de avantajele prezentate de inchiriere schela fixa

Inchiriere schela fixa pentru constructii este compusa din rame verticale si poduri orizontale dar si elemente de siguranta (bordure si balustrade) care permit circulatia si sarcini deosebit de mari. Componentele unei schele trebuie sa fie fabricate din materiale deosebit de rezistente asa cum este otelul de cea mai buna calitate. Straturile de protectie sa fie din lemn iar acest material sa fie tratat pentru a rezista impotriva expunerii indelungate la intemperii.

Montajul pentru inchiriere schela fixa trebuie efectuat de catre personal calificat in domeniu pentru a evita producerea unor accidente. Desi din punct de vedere al montajului putem spune ca este unul rapid si usor, totusi procesul necesita o atentie deosebita si experienta pentru a se realiza. Ulterior, pe masura avansarii cu montajul dar si pe parcursul utilizarii se intreprind o serie de verificari menite sa evalueze gradul de siguranta, distanta dintre schela fixa si cladire dar si rezistenta pe care o prezinta elementele de prindere.

Indiferent ca este vorba despre proiecte rezidentiale sau industriale schelele fixe comercializate de Schele Metal sunt pretabile pentru realizarea proiectelor de mare anvergura. Produsele comercializate raspund la toate cerintele in materie de siguranta si protectie iar la ora actuala reprezinta alegerea principala in materie de echipamente pentru multe companii de constructii cunoscute.

Cat despre demontarea schelei, acest lucru se realizeaza deosebit de usor si la fel de rapid precum in cazul montajului indiferent cat de inalta este cladirea pe care s-a montat schela fixa. Dupa demontare, transportul este deosebit de usor, incapand cu usurinta intr-un spatiu de depozitare.

Inchiriere schela fixa de la Schele Metal – o companie care intelege cel mai bine nevoile dumneavoastra

Prin intermediul companiei noastre Schele Metal, fiecare proiect devine mult mai usor de realizat, se economisesc timp si resurse, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru companiile de profil. Alegand o schela fixa veti putea avea parte de toate aceste avantaje si tot ce trebuie sa faceti pentru a le avea este sa accesati site-ul nostru www.schele-metal.ro unde sunt afisate toate modelele disponibile impreuna cu toate informatiile si detaliile tehnice necesare. Daca aveti intrebari suplimentare, atunci puteti sa utilizati datele de contact mentionate pe site-ul de mai sus. Astfel puteti plasa si comenzi ferme, fara a mai trece prin procesul de cumparaturi prezent pe site.

Pentru noi proiectele dumneavoastra sunt foarte importante si tocmai de aceea va oferim si un raport calitate – pret deosebit de avantajos pentru fiecare model de schela fixa astfel incat sa reusiti sa va incadrati in bugetul propus si sa fiti cat mai multumit de rezultatele obtinute.


CONTACT:
Telefon: 0724.375.411
Telefon: 0730.494.351
E-mail: office@schele-metal.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *