Ajutor, termopane defecte! Cum poti alege o firma de reparatii termopane de incredere?

Sistemul de ferestre termopan pe care l-am ales acum cativa ani a reprezentat cea mai buna decizie pe care am luat-o: amortizeaza zgomotul exterior, mai ales cand locuiesti aproape de zonele cu trafic intens, mentin caldura, sunt usor de manevrat si de curatat. Cu intretinerea insa nu am fost atat de familiarizata si nu as fi crezut ca se vor defecta.

Daca si tu te confrunti cu diverse defectiuni la sistemele geamuri sau usi termopan, nu trebuie sa te ingrijorezi: alege cu atentie o compania specializata si lasa totul in seama lor, asa cum am facut si eu.

Care sunt factorii pe care i-am luat in considerare atunci cand am ales compania de reparatii termopane cu care colaborez

La o simpla cautare pe Internet, iti vor fi listat numeroase companii si site-uri cu mesteri si alte persoane fizice care presteaza servicii de montaj sau reparatii ferestre si usi termopan. Acest lucru te va bucura si te va ingrijora in acelasi timp? Cum faci selectia?

Impartasesc astfel si cu voi principalii factori in functie de care m-am orientat cand am ales firma de reparatii termopane:

–          Experienta tehnicienilor:

In mod evident, toate companiile comunica acest lucru; toti au experienta si toti dispun de cele mai bune solutii. Pe cine poti crede si pe cine nu?

Prin urmare, am aplicat un mic truc: am analizat oferta de servicii si modul in care isi prezinta activitatea. Asa am dat peste Reparatii-termopane-pvc-al.ro, o firma care ofera servicii complete de montaj si reparatii termopane, indiferent de tipul tamplariei ferestrelor termopan: PVC sau aluminiu. M-au convins detaliile legate de lucrarile specifice de intretinere, disponibilitatea si reducerile acordate. Cum preturile sunt stabilite doar dupa efectuarea evaluarilor, mi-a prins bine reducerea acordata.

–          Amabilitatea si profesionalismul persoanei care mi-a preluat apelul

In momentul in care ti se defecteaza usile si geamurile si iti dai seama ca va fi nevoie si de inlocuirea unuia dintre geamuri, ultimul lucru pe care ti-l doresti e sa conversezi cu o persoana care nu iti ofera detalii si care parca nici nu e dispusa sa te ajute. Cu reprezentantii companiei Reparatii-termopane-pvc-al.ro, solicitarea mea a fost transmisa rapid, iar echipa care s-a deplasat pentru constatare a ajuns la destinatie mai repede decat ma gandeam. De asemenea, unele lucrari care puteau fi efectuate fara materiale au fost remediate pe loc de catre meseriasii acestei firme.

–          Deplasarea in regim de urgenta

Reparatii-termopane-pvc-al.ro ofera servicii de repararii in toate zonele Bucurestiului si imprejurimi, in regim de urgenta, iar deplasarea si constatarea sunt gratuit. Da, inca un punct in plus la capitolul incredere.

Montaj complet si reparatii termopane la preturi accesibile

Colaborarea cu aceasta companie m-a invatat doua lucruri: primul ar fi faptul ca  nicio defectiune tehnica nu trebuie sa devina o problema, caci poate fi remediata, iar al doilea este faptul ca lucrarile de reparatii pot fi efectuate la un pret corect, relevanta calitatii oferite de echipele specializate. L-as mai putea adauga si pe al treilea, si anume faptul ca am din nou incredere in astfel de companii.

Firma ofera servicii servicii pentru orice tip de ferestre termopan, indiferent de dimensiuni si tipologia tamplariei si lucrari de montaj, indiferent ca ai achizitionat sau nu sistemele. Daca urmeaza sa iti schimbi tamplaria, le poti cere o parere inainte de achizitie.

Ii recomand cu incredere pentru serviciile de intretinere periodica, pentru situatiile de urgenta cand ai nevoie de inlocuirea unui geam, pentru deblocarea butucului de usa, defectiunile pe care nu le poti amana. Compania dispune de personal calificat si care efectueaza permanent cursuri de specializare, asa ca sunt la curent cu orice inovatie in domeniu.  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *