Reparatii termopane Bucuresti – un serviciu de calitate de care te poti bucura in orice moment doresti

Compania noastra iti pune la dispozitie cel mai bun serviciu de reparatii termopane Bucuresti de pe piata. Alaturi de noi vei avea parte de rezultate care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

In colaborarea cu noi vei putea beneficia de o gama complexa de servicii cum ar fi: schimbarea sticlei fisurate sau sparte, montajul ruloruilor, demontarea sistemelor de tamplarie vechi si montarea celor noi, confectionarea si montarea unor plase de tantari si insecte, inlocuirea elementelor defecte: maner, balamale, garnituri, montarea usilor si ferestrelor termopan realizate din PVC sau aluminiu,modificari tamplarie si geamuri instalate, demontarea sistemelor de tamplarie vechi sau deteriorate si montarea unora noi si tratarea elementelor de feronerie cu substante speciale.

Afla cum trebuie sa cureti geamurile termopan pentru a nu necesita reparatii termopane Bucuresti

Gemurile trebuie sa fie curatate cu substante special create pentru curatare. Trebuie sa fi atenta ca aceste produse sa nu contina alcool.  Acesta mai mult dauneaza si nu face decat sa atraga mai mult praf. Totodata nu este recomandat sa folosesti obiecte ascutite atunci cand cureti geamul. Oricat de murdar ar fi un geam obiectul ascutit nu va face decat sa il zgarie sau mai rau sa duca la spargerea lui. Nu trebuie sa uiti niciodata faptul ca garniturille de la ferestre si de la usi se verifica lunar. Substantele abrazive trebuie pastrate la distanta de geamul termopan. Sticla de termopan este mai sensibila de cea clasica iar intretinerea ei se poate efectua cu usurinta cu un spray de curatare pentru sticla. Produsul pe care il utilizezi pentru curatare trebuie sa se mentina pe sticla 1-3 minute pentru o curatare mai eficienta.

Mai multe sfaturi de intretinere termopane

Garniturile – se verifica o data pe luna iar la o perioada de 6 luni se curata cu o carpa umeda. Trebuie sa te ingrijesti de starea lor deoarece acestea asigura etanseitatea locuintei tale. Le poti trata suplimentar cu glicerina, deoarece sunt realizate din cauciuc trebuie sa le inlocuiesti dupa o perioada de timp. Diferentele de temperatura pot duce la inlocuirea garniturilor mult mai repede decat te-ai astepta. Daca vei sta mai mult decat este cazul cu o garnitura uzata nu vei mai avea parte de aceeasi izolare termica si poate aparea efectul de condensare dar si ca ploia sa patrunda mai usor in interiorul locuintei.

Feroneria – o data pe an se greseaza partile in miscare ale feroneriei: punctele de inchidere si balamalele, se verifica functionalitatea acestora.  Pentru gresare poti folosi un ulei special sau spray gresant. Trebuie sa verifici daca feroneria asigura o strangere rama – cercevea corespunzatoare. Acest lucru il verifici prin presarea unei foi de hartie intre garnitura si toc. Daca strangerea este slaba hartia cade.

Profilul din aluminium sau PVC – se poate curata cu o laveta moale din lana sau din bumbac cu detergenti obisnuiti sau cu apa obisnuita si cu sapun. Stergerea se va face cu miscari circulare de sus in jos. Nu trebuie sa folosesti obiecte abrazive sau solutii diluate deoarece ar putea conduce la deteriorarea tamplariei PVC.

Reparatii termopane Bucuresti – un serviciu de calitate de care te poti bucura in orice moment doresti.

Firma de reparatii termopane in Bucuresti

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *