Stingerea incediului e mai sigura cand utilizati grupuri de pompare hidranti

Amenintarea sigurantei si integritatii noastre, a bunurilor dar si a afacerilor si a spatiilor in care ne aflam este mai aproape decat ne-am putea imagina si se poate transforma in urgenta foarte usor, sub influenta diferitelor actiuni intentionate sau neintentionate.

Astfel ca, in ceea ce priveste amenintarea unui incendiu, normele europene prevad pentru cladirile cu risc mai scazut de incendiu si cu o suprafata mai redusa existenta unor grupuri de pompare hidranti la standardele impuse sau chiar existenta unor echipamnete de complexitate mai ridicata, in functie nivelul de expunere al spatiului.

Nu-ti asuma riscul! Instaleaza aceste grupuri de pompare hidranti!

Niciun antreprenor nu isi permite un asemenea risc pentru afacerea sa, de aceea prevenirea este absolut naturala, dat fiind faptul ca astfel de sisteme ce lupta impotriva incendiului sunt obligatorii prin lege.

 

Echipa Master Engineering ofera solutii configurabile, destinate spatiilor de la dimenisuni mai reduse, pana la cele mai largi, respectand normele de evacuare, proiectele si scenariile de incediu.

 

Un simplu exercitiu de imaginatie va pune in situatia unui incendiu aparut instant si care a reusit sa se extinda pe nevazute pana in situatia in care evacuare devine extrem de dificila, neavand instalat niciun sistem inteligent de prevenire si combatere a incendiului si nici acces la vreun extinctor, acest scenariu pune in pericol viata persoanelor aflate in interior din cauza focului si a fumului generat, distrugand tot ce inseamna echipamente, bunuri si lucruri de valoare, favorizand astfel focul.

Oricum am privi lucrurile, ne este greu sa ne imaginam un astfel de tablou al riscului extrem, fara a avea solutii, moment in care frica preia controlul si suntem vulnerabili in fata puterii focului. De aceea prevenirea si alegerea solutiilor optime nu numai ca vor avea rol de alerta din prima clipa dar vor folosi toate resursele pentru a opri catastrofa inca din faza incipienta.

 

O astfel de situatie poate distruge complet o locuinta, un birou sau chiar o cladire, ridicand nivelul pagubelor la cote maxime, ce necesita investitii ulterioare masive, insa punerea in pericol si chiar pierderea vietilor oamenilor sunt aspecte irecuperabile.

Alege solutii inteligente de siguranta cumparand aceste grupuri de pompare hidranti!

Sistemele ce folosesc tehnologii moderne sunt capabile sa reactioneze automatizat in caz de incendiu, fara a alarma in mod eronat, folosind solutii de la cele clasice pana la cele mai avansate.

 

Pompele de apa utilizate pentru alimentarea sistemelor de incendiu si a hidrantilor (interiori sau exteriori), impreuna cu solutiile moderne nu impun eliminarea solutiilor manuale si a instrumentelor clasice, din contra, cele clasice vor lupta cot la cot pentru o protejare diversificata.

Prezenta sprinklerelor si a drencerelor e recomandata in spatiile mai generoase, fiind mai usor de montat si de controlat in mod automat, acoperind eficient din partea superioara a ariilor asupra carora actioneaza.

Beneficiezi de solutii personalizate, adaptate necesitatilor tale!

 

Configurarea unui grup de pompare nu este intamplatoare, ba mai mult, necesita o analiza atenta a spatiului si a posibilitatilor pe care le ofera, astfel incat se poate alege varianta cu doua pompe principale sau chiar mai multe, insotite de o pompa de rezerva si o pompa pilot, destinate instalatiilor ce au la baza hidranti.

Cele ce se bazeaza pe pomparea sprinklerelor, utilizeaza o metoda mai automatizata a pompei de rezerva pe combustibil sau electric si o configuratie speciala.

Modalitatea grupurilor ce utilizeaza drencerele sunt orientate catre pompe monobloc sau cu cuplaj, cu posibilitati de personalizare a presiunii apei si a debitului.

 

Solutiile companiei Master Engineering ofera calitatea brandurilor renumite de pompe, si anume: Grundfos, Wilo, Saer, Lowara, cu echipare completa.

 

Cu siguranta tii la afacerea, de aceea poti incepe acum instalarea unor noi grupuri de pompare hidranti daca nu discutam despre spatii mari sau chiar apelarea la metode mai avansate in functie de complexitate si riscuri. Acceseaza site-ul /www.solutiipomparefluide.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0742 828 049 pentru a discuta mai multe!

———————

CONTACT:

MASTER ENGINEERING SRL

Str. STANJENEILOR, Nr. 8, sector 4, Bucuresti.

Mobil: 0742 828 049

E-mail: office@master-eng.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *