Beneficiile montarii unor ferestre mansarda

O casa cu mansarda? Daca te-ai decis ca locuinta ta sa aiba si mansarda, trebuie neaparat sa alegi ferestre VELUX. Avantajele acestora sunt numeroase, ele reprezentand solutia completa de acoperis perfect functional si modern: aer proaspat, lumina naturala si calitate superioara.

Blitz Profil poate fi si partenerul tau, care sa te ajute sa obtii cele mai bune produse la costuri corecte!

Avantaje ferestre mansarda

Blitz Profil a incheiat cu Velux, un parteneriat de succes, cu scopul de a oferi clientilor sai, solutii complete: ferestre mansarda Velux ce se integreaza perfect in sistemul de acoperis Blitz Profil.

Astfel, locuintele voastre se vor bucura de un plus de lumina si caldura, ferestrele beneficiind de o perioada de garantie de 10 ani.

Toate modelele de ferestre mansarda Velux, sunt fabricate la standarde ridicate de calitate, materialele fiind selectionate cu cea mai mare atentie. De asemenea, sunt realizate astel incat sa aiba o durata cat mai indelungata de viata, de peste 25 de ani.

Iluminarea in mansarda este la fel de importanta ca iluminarea din orice alta incapere, iar pentru aceasta Blitz Profil in colaborare cu Velux, va ofera ferestre speciale, ce detin caracteristici inedite.

De ce sa optati pentru ferestre mansarda de la Blitz Profil?

Velux este lider de piata in ceea ce priveste ferestrele de mansarda si cu siguranta nu veti regreta daca veti opta pentru produsele ce poarta aceasta marca. Daca nu aveti posibilitatea de a colabora direct cu producatorul, specialistii Blitz Profil sunt bucurosi sa va ajute sa alegeti cele mai bune si adecvate ferestre mansarda, pentru voi.

Tinem cont de toate detaliile tehnice, precum izolarea termica, acustica, siguranta si securitatea, astfel ca produsele furnizate prezinta caracteristici inedite.

Va oferim fereastre mansarda sigure, cu performante termice si de etanaseitate, testate riguros conform standardelor europene – toate acestea la cel mai bun pret de pe piata.

Ferestre mansarda Velux – de la Blitz Profil!

Blitz Profil va ofera spre vanzare, mai multe modele de ferestre mansarda, si anume: Velux premium – operare de sus si operare de jos, Velux standard plus – operare de sus si operare de jos, Velux standard – operare de sus si operare de jos.

Va invitam sa accesati pagina de internet a companiei noastre (blitz-profil.ro), pentru a descoperi toate detaliile care va intereseaza cu privire la acestea. De asemenea, puteti intra oricand in legatura cu reprezentantii amabili si competenti ai societatii.

Toate modelele de ferestre mansarda disponibile in oferta noastra, sunt usor de folosit, au un aspect estetic deosebit si se bucura de o perioada lunga de viata.

Ferestrele cu operare de sus sunt recomandate in situatiile in care se doreste sau este necesara plasarea ferestrei intr-o pozitie joasa, de exemplu in camerele cu un tavan coborat sau cand doriti o priveliste mai bună asupra vecinatatilor.

Pe de alta parte, modelele cu operare de jos sunt recomandate daca doriti sau daca trebuie sa amplasati fereastra la o inaltime mare, de exemplu in cazul unui parapet inalt.

—————-

Website: https://www.blitz-profil.ro/

Telefon: 0213156740

Email: contact@blitz-profil.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *