Turnare sape mecanizate asigurata de Total Solid Construct

Sunteti in cautarea unui partener competent care sa va asigure servicii de calitate atunci cand vine vorba de turnare sape mecanizate? Va recomandam sa apelati cu incredere la societatea Total Solid Construct. Avand in vedere experienta vasta si cunostintele avansate de specialitate pe care le detinem, rezultatele livrate se vor ridica la inaltimea asteptarilor voastre cele mai exigente.

Cand sa optati pentru sape mecanizate?

Sapa mecanizata este un material ce se utilizeaza cu succes pentru umplerea denivelarilor, imbinarilor, gaurilor si crapaturilor din pardoseli, dar si pentru egalizarea suprafetelor exterioare si interioare. Serveste, de asemenea, ca suport pentru gresie, parchet, mocheta, linoleum, sau ca strat final pentru pardoselile din depozite, pivnite, etc.

Tehnica noastra de a turna sape mecanizate direct din camion, atrage dupa sine o multime de avantaje pe care nu aveti cum sa le treceti cu vederea arunci cand va doriti o pardoseala nu doar durabila, ci si estetica. Asadar, dintre avantajele pe care le are tehnica Total Solid Construct, enumeram urmatoarele: economisiti timp si bani, este o metoda curata si extrem de eficienta ce garanteaza rezultate optime, nu vor fi necesare aprovizionari si depozitari de materiale, calitatea pardoselilor este garantata, preturile sunt mici, timpul de executie este unul redus etc.

Avem stabilita o serie de etape in procesul de executie pe care le respectam cu strictete astfel incat sa nu apara incidente neprevazute, iar daca apar acestea sa poata fi foarte gestionate de catre echipa organizata a companiei.

Cu ce tipuri de sape mecanizate lucram?

In functie de cerintele si necesitatile clientilor, precum si de spatiul in care urmeaza sa efectuam lucrari, putem opta pentru mai multe tipuri de sape mecanizate: sapa de egalizare clasica pe baza de nisip, ciment, apa M100T; sapa de panta si protectie cu ciment sau lianti speciali; sapa aditivata/neaditivata pentru pardoseli incalzite; sapa armata; sapa perlitica usoara (600 kg/mc), – material cu o densitate de 3 ori mai mica decat o sapa clasica si cu o rezistenta termica de 5 ori mai mare decat o sapa clasica densa; sape de egalizare cu lianti speciali: MAPECEM (liant hidraulic special pentru sape grosiere cu intarire si uscare ultrarapida – 24 ore.); sape de egalizare cu lianti speciali: TOPCEM (liant hidraulic special cu priza normala – 15 zile, pentru prepararea sapelor flotante sau aderente, aplicate pe suporturi noi sau vechi); sape autonivelante.

De retinut este faptul ca ambele tipuri de sapa, clasica sau cu lianti speciali, in functie de situatie, pot fi aditivate suplimentar cu fibre de polipropilena ca armare dispersa, rezultand o imbunatatire a rezistentelor si a durabilitatii.

Total Solid Construct pentru turnare sape mecanizate

Sapele mecanizate poarta aceasta denumire intrucat majoritatea operatiunilor care implica turnarea lor, sunt efectuate mecanizat cu utilaje speciale. Aceste sape mecanizate asigura o calitate superioara intrucat este supusa la variate operatiuni mecanice.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile si produsele pe care le punem la dispozitia voastra, va rugam sa intrati cat mai curand in legatura cu personalul amabil, competent si responsabil al societatii noastre. Va asiguram ca veti fi placut impresionati de modul in care tratam fiecare colaborare, cu maximum de seriozitate, amabilitate, transparenta si eficienta.

WEBSITE: https://www.sapemecanizate-tencuieli.ro/

TELEFON: 0773705488

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *